Program

Program

Make a personalized schedule, use "I'll go"
23.11.2018 – First Day (program is forming)
  Section A (300 people) Section B (250 people) Section C (150 people)
10:00
Opening ceremony 
10:30
11:10
Vojtech Barta
Newired
Ostrava, Czech Republic
Talk language:
Level of audience:
Agile Drawing - Game
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Filipp Terekhov
SkuVault
Ufa, Russia
Talk language:
Level of audience:
Mistakes of others: QA lessons from space
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Daniil Maystrenko
Performance Lab
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
It's not that bad. Creating a regression test model on the project with absence of documentation
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Nikolay Mirontsev
ООО "СмартБеар Софтваре"
Tula, Russia
Talk language:
Level of audience:
Agent for Traffic Simulation – what is it?
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
11:25
12:05
Andrey Ladutko
PandaDoc
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
The Expert test manager - Why You Cannot Become One and What Follows from This
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Aleksey Kuznetsov
ООО «Перфоманс Лаб»
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
The effectiveness of the criticality-complexity matrix for regression testing
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Lyubov Kopylova
Lamoda
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Integration testing: based on real events
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
12:20
13:00
Karolina Zmitrowicz
SJSI
Warsaw, Poland
Talk language:
Level of audience:
Managing quality in IT - testing is not enough!
Round Table
Give feedback
Lunch. 1st shift
Lunch. 1st shift
13:15
13:55
Pavel Lipskiy
Сбербанк-Технологии
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Break me if you can! How to Test the Ability of Large-Scale, Distributed Software Systems to Cope with Failures?
Regular Talk (40 min)
Give feedback
14:10
14:50
Rakesh Kondreddy
Ellucian
Bangalore, India
Talk language:
Level of audience:
Manual and Automated Accessibility Implementation
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 2nd shift
Lunch. 2nd shift
15:05
15:45
Sargis Sargsyan
Workfront
Yerevan, Armenia
Talk language:
Level of audience:
Easy Setup for Parallel Test Execution with Selenium Docker
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Ruslan Ostropolskiy
DocDoc
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to run 10-hour UI tests in 5 min in the conditions of 30 releases a day
Regular Talk (40 min)
Give feedback
15:45
Coffee break 
16:15
16:55
Evgeniy Klimenko
TDNA
Zaporozhe, Ukraine
Talk language:
Level of audience:
The ABCD technique: from model creation to test design
Regular Talk (40 min)
Give feedback
17:10
17:50
Alina Khomenko
TDNA
Zaporozhe, Ukraine
Talk language:
Level of audience:
The blockchain is not so terrible as it is painted. QA mind
Regular Talk (40 min)
Give feedback
18:00
SQA Days Party 
24.11.2018 – Second Day
  Section A (300 people) Section B (250 people) Section C (150 people)
10:00
Morning tea/coffee 
10:30
11:10
11:25
12:05
12:20
13:00
Lunch. 1st shift
Lunch. 1st shift
13:15
13:55
14:10
14:50
Lunch. 2nd shift
Lunch. 2nd shift
15:05
15:45
15:45
Coffee break 
16:15
16:55
17:00
Closing ceremony, award speakers, raffle prizes 
Legend
Test management Automation testing
Performance/Security testing Test design and so on
Psychology, learning Functional testing
New technologies testing (AI, blockchains, IoT, etc.) Other
To leave a feedback you need to

or
Found a mistake?