Program

Program

Make a personalized schedule, use "I'll go"
25.05.2018 – First Day (program is forming
  Section A (200 people) Section B (200 people) Section C (200 people)
09:00
Registration, morning tea/coffee 
10:00
Opening ceremony 
10:30
11:10
Karolina Zmitrowicz
SJSI
Szczecin, Poland
Talk language:
Level of audience:
Building good test strategy
Workshop (1h 30 min)
Liliya Sapurina
Deutsche Bank
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
From scratch. Is it worth using a new framework for automation?
Regular Talk (40 min)
Cafer Ömürden Cengiz
Hipo
Istanbul, Turkey
Talk language:
Level of audience:
Test in the wild for better mobile applications
Lightning Talk (20 min)
Andrey Pavlov
T-Systems RUS
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
"Silo Effect" in development and testing
Lightning Talk (20 min)
11:25
12:05
Andrey Smirnov
DINS
Saint Petersburg, Russia
Dmitriy Krasilnikov
DINS
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Continuous Integration at scale
Regular Talk (40 min)
Natalya Pletneva
Okko
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Features of testing a web application for a video service
Lightning Talk (20 min)
12:20
13:00
Sargis Sargsyan
Workfront
Yerevan, Armenia
Talk language:
Level of audience:
Make Your Selenium Suite Faster and Reliable: Test Setup with REST APIs
Regular Talk (40 min)
Lunch. 1st shift
Lunch. 1st shift
13:15
13:55
Olivier Denoo
ps_testware SAS
Leuven, Belgium
Talk language:
Level of audience:
The strange incident of the trolley and other AI tales
Regular Talk (1 h 30 min)
Alexey Lopato
Mobidev
Talk language:
Level of audience:
Ridiculously easy API testing with Postman
Regular Talk (40 min)
14:10
14:50
Lunch. 2nd shift
Lunch. 2nd shift
15:05
15:45
Mitko Mitev
Quality House Ltd.
Amsterdam, Netherlands
Talk language:
Level of audience:
The Future of Software Testing
Regular Talk (40 min)
15:45
Coffee break 
16:15
16:55
Olivier Denoo
ps_testware SAS
Leuven, Belgium
Talk language:
Level of audience:
Whatever users want
Regular Talk (40 min)
17:10
17:50
18:00
SQA Days Party 
26.05.2018 – Second Day
  Section A (200 people) Section B (200 people) Section C (200 people)
10:30
Morning tea/coffee 
11:00
11:40
11:55
12:35
12:50
13:30
Lunch. 1st shift
Lunch. 1st shift
13:45
14:25
14:40
15:20
Lunch. 2nd shift
Lunch. 2nd shift
15:35
16:15
16:15
Coffee break 
16:45
17:25
17:25
Closing ceremony, award speakers, raffle prizes 
Legend
Test management Automation testing
Mobile testing Performance/Security testing
Test design and so on Psychology, learning
Functional testing New technologies testing (AI, blockchains, IoT, etc.)
Other
Found a mistake?