34
33
32
31
30
29
28
27
26
25
24
23
22
21
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10

Program SQA Days / 34

Make an individual timetable, ticking off the talks in the programme that you plan to attend

Test management
Soft skills
Other
HR, tester's career & grow up
Automation processes
Test management
Soft skills
Other
HR, tester's career & grow up
Automation processes
Test management
Soft skills
Other
HR, tester's career & grow up
Automation processes

26.04.2024 – First Day (The program is being formed)
  Section A (300 people) Section B (300 people) Section C (200 people)
09:00
Registration, morning tea/coffee 
09:30
Opening ceremony. Section A 
10:00
10:40
Aleksey Pimenov
Neogenda
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Sociology in the service of the manager
Regular Talk (40 min)
I'll go
Give feedback
Olga Erina
red_mad_robot
Tomsk, Russia
Talk language:
Level of audience:
SEMAT in Software Quality Assurance
Regular Talk (40 min)
I'll go
Give feedback
Slot is reserved
10:40
Break 
10:55
11:35
Andrey Myasnikov
M3
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
I love my work so muuuuch!
Regular Talk (40 min)
I'll go
Give feedback
Andrey Konovalov
ЧУ Цифрум ГК Росатом
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
From testing team to testing in teams
Lightning Talk (20 min)
I'll go
Give feedback
Slot is reserved
11:35
Break 
11:50
12:30
Dmitriy Kozhevnikov
Byndyusoft
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Slicing codebase over the testing pyramid
Regular Talk (40 min)
I'll go
Give feedback
Denis Sergeev
Axenix
Tver, Russia
Talk language:
Level of audience:
Guy with a ruler
Regular Talk (40 min)
I'll go
Give feedback
Slot is reserved
12:30
Break 
12:45
13:25
Oleg Feoktistov
Byndyusoft
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
How a QA engineer can improve a project by working with requirements
Regular Talk (40 min)
I'll go
Give feedback
Anfisa Lavrova
CINIMEX
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
SAFe testing. Methods for organising testing on large projects using Agile methodologies
Regular Talk (40 min)
I'll go
Give feedback
Lunch. 1st shift
13:25
Break 
13:40
14:20
Aleksey Petrov
OK
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
PDP based on the competence matrix
Regular Talk (40 min)
I'll go
Give feedback
Lunch. 2nd shift
14:20
Break 
14:35
15:15
Slot is reserved
15:15
Break 
15:30
16:10
Slot is reserved
16:10
Coffee break 
16:40
17:20
Slot is reserved
17:20
Break 
17:35
18:15
Slot is reserved
18:30
SQA Days Party. Restaurant ground floor 
27.04.2024 – Second Day
  Section A (300 people)
09:00
Morning tea/coffee 
10:30
11:10
Slot is reserved
11:10
Break 
11:25
12:05
12:05
Break 
12:20
13:00
13:00
Break 
13:15
13:55
13:55
Break 
14:10
14:50
14:50
Break 
15:05
15:45
15:45
Coffee break 
16:15
16:55
16:55
Break 
17:10
17:50
17:50
Closing ceremony, award speakers, raffle prizes (Section A) 
To leave a feedback you need to

or
Chat with us, we are online!